Kwaliteit

Klanttevredenheid, een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering, een doorlopend proces van verbeteringen van alle prestaties, veiligheid op de werkplek en bescherming van het milieu zijn fundamenteel voor ons managementsysteem.

Als specialistisch bedrijf voor overslag van ertsen en kolen is EECV conform internationale standaards, zoals ISPS (International Ship and Port Facility Security Code) en BLU Code (Bulk Loading and Unloading Code) gecertificeerd.

In 2017 heeft EECV dit managementsysteem naast kwaliteit gecertificeerd op het gebied van milieu en energie. Ook is EECV geaccrediteerd op het bepalen van het vochtgehalte.

Klachten Laboratorium

Het onafhankelijk en op de juiste wijze van het bemonsteren, het uitvoeren van testen als ook het verwerken van bemonsteringsmateriaal, krijgt een zo groot mogelijke zorg. Indien u desondanks toch ontevreden bent, kunt u ons contactformulier invullen.

Kwaliteit

Klanttevredenheid, een effectieve en efficiƫnte bedrijfsvoering, een doorlopend proces van verbeteringen van alle prestaties, veiligheid op de werkplek en bescherming van het milieu zijn fundamenteel voor ons managementsysteem.

Als specialistisch bedrijf voor de overslag van ertsen en kolen is EECV conform internationale standaards, zoals ISPS (International Ship and Port Facility Security Code) en BLU Code (Bulk Loading and Unloading Code) gecertificeerd.