Bezoekersinfo

Als u een bezoek brengt aan EECV, houd dan rekening met extra reistijd. Het inchecken bij onze portiersloge en het vervolg van uw route op onze terminal nemen extra tijd in beslag.

Bezoek aan onze terminal

Heeft u een afspraak bij de Terminal van EECV? Dan zijn er vanwege de veiligheid een aantal regels en procedures waar u rekening mee moet houden. Als u arriveert bij onze ingang kunt u uw auto (tijdelijk) rechts van de weg op de parkeerstrook parkeren. Voordat u het EECV terrein kan betreden moet u zich melden bij de portier in de portiersloge en vermeldt u uw bestemming. De portier schrijft u in het aanwezigheidsregister van de terminal.

Let op: bij de balie wordt om een geldige legitimatie gevraagd (Paspoort, ID- kaart of rijbewijs).

Van de portier ontvangt u een bezoekersformulier waarop staat wie u bent, wie of welk schip u komt bezoeken en het kenteken van uw voertuig. Op dit formulier staan tevens een aantal veiligheidsitems en een plattegrond. Bij het bezoeken van een schip moet er een stempel van het schip/ kapitein op uw formulier worden gezet. Uw contactpersoon tekent het formulier na bezoek af. Bij vertrek levert u het formulier weer in bij de portier.

Daarnaast noteert u uw gegevens op onze inschrijflijst voor bezoekers. U ontvangt onze veiligheids- en milieuregels (V&M). Door het ondertekenen van de inschrijflijst verklaart u de algemene V&M regels te hebben ontvangen en begrepen. 

Onze portier neemt contact op met uw contactpersoon bij EECV. Vervolgens wordt u doorverwezen naar ons kantoor.

Parkeren voor bezoekers  

U kunt bij EECV parkeren op de grote parkeerplaats. Indien u aangemeld bent voor een bezoekersparkeerplaats vlakbij kantoor, dan krijgt u van de portier een rode parkeerkaart mee. Deze dient u duidelijk zichtbaar achter uw voorruit te plaatsen. 

Veiligheid 

Om de veiligheid op ons terrein te waarborgen zijn er groene voetpaden aangelegd voor voetgangers. Als u naar ons kantoor/ magazijn loopt bent u verplicht gebruik te maken van het voetpad.

Verlaten van onze terminal: altijd met schone banden!

Als u onze terminal verlaat bent u verplicht gebruik te maken van de bandenwasinstallatie. Door te zorgen dat u de openbare weg betreedt met schone banden voldoen wij aan de gestelde milieunormen. Na de bandenwasinstallatie stopt u aan de rechterkant van de weg voor het STOP- bord. Na het inleveren van uw bezoekersformulier (en eventueel de parkeerpas voor bezoekers) bij de portier wordt de slagboom geopend en kunt u uitrijden. 

Bezoekadres

Ertsoverslagbedrijf Europoort C.V.
Markweg 131
3198 NB Europoort Rotterdam
Havennummer: 6250